Loading...
Arkisto2018-11-21T13:33:52+00:00

Uutisarkisto

Vuores palvelu Oy on Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, jonka osakkaita ovat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt. Vuores Palvelu omistaa ja rakennuttaa alueen korkeatasoisen tietoverkon, ylläpitää sitä ja järjestää alueverkkoon tukeutuvia palveluja. Alueverkko on toteutettu kokonaan optisella kuitukaapelilla ja se on kytketty kaikkiin palveluyhtiön osakkaina oleviin asunto ja kiinteistöyhtiöön. Myös alueella olevat omakotitalot voivat liittyä Vuores-verkkoon.

Learnpoint toimi Vuores Palvelun konsulttina verkon palveluiden määrityksessä ja kilpailutuksessa. Vuores Palvelun ja Learnpointin osaamisen yhdistävällä yhteistyöllä varmistettiin, että laaja julkinen hankinta onnistui erinomaisesti. Tuloksena Vuoreksen asukkaat ja yritykset saavat nauttivat jatkossakin erittäin laadukkaista tietoverkon palveluista kustannustehokkaasti.

Med Group on nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys, joka toimii kuntien, sairaaloiden ja terveysasemien luotettavana kumppanina. Med Group palvelee myös yksityisasiakkaita heidän henkilökohtaisessa arjessaan tuottamalla kotiin vietäviä palveluita sekä yksityisten hammaslääkäriasemien kautta.

Konsultoimme Med Groupille kasvavan organisaation tarpeita vastaavat puhe -ja tietoliikenneratkaisut.

ikoni    Julkaisimme uudistuneet kotisivut! Tälle palstalle lisäämme ajankohtaisia asiakasuutisia sekä kertomuksia asiakasprojekteistamme.

PL_LOGO_Learnpoint_Oy_FI_384873_web

Ilolla voimme kertoa, että Learnpoint sai Suomen vahvimmat Platina-sertifikaatin. Platina-taso myönnetään yrityksille, jotka ovat päässeet yli kolmena vuonna korkeimpaan ”Suomen vahvimmat” luokitukseen. Isoin kiitos kuuluu luonnollisesti asiakkaillemme!